Notaris Kool: T: 030-6916234 E: info@notariskool.nl
Offerte aanvragen

Notariskantoor Kool heeft hart voor haar klanten.

Mr-J.A.-KoolMr J.A. (Hans) Kool,
Notaris

“Wij staan graag voor u klaar. En zetten met plezier een stapje extra als dat nodig is. Zodat u er op kunt vertrouwen dat alles goed geregeld is. Ik stel u graag voor aan mijn collega’s.”

Dorien van den Elzakker

Mr D. (Dorien) van Elzakker
kandidaat-notaris

“Tijdens een gesprek geeft de cliënt zijn wensen en bedoelingen weer. Het is aan mij om een en ander in een juridisch jasje te gieten én ervoor te zorgen dat de cliënt daadwerkelijk begrijpt waar het om gaat. Ik neem graag de tijd voor het gesprek en zorg voor duidelijke communicatie gedurende de looptijd van het dossier.”

Mr D. (Dorien) Greijdanus
kandidaat-notaris

“Het persoonlijk contact met klanten vind ik erg belangrijk. Ik luister aandachtig naar de wensen van de klant, zodat ik ze snel en accuraat verder kan helpen. Het geeft mij een goed gevoel als klanten tevreden bij ons weggaan.”

Mevrouw drs. L.J.G. (Laurence) Duquesnoy,
Register Notarisklerk

“Ik heb aandacht voor de mens achter de juridische vraag. Ik vind het belangrijk dat de cliënt zich begrepen voelt. Daarom probeer ik steeds duidelijk en vriendelijk te communiceren met cliënten. Ik leg graag uit wat er nodig is om een dossier snel en goed rond te krijgen. En stem dat ook goed af met mijn collega’s.”

Berdine VosMevrouw B.T. (Berdine) Vos-Vegter
interim kandidaat-notaris

 

Yvonne BraamsMevrouw Y.A. (Yvonne) Braams
notarieel medewerkster

“Ik vind het belangrijk om duidelijk met cliënten te communiceren. Daarom probeer ik zaken altijd rustig en begrijpelijk uit te leggen. Zo nodig breng ik hen met de juiste collega in contact. Daarnaast zorg ik voor een goede afstemming met mijn collega’s en maak ik stukken zo snel als mogelijk in orde. Dat is belangrijk voor cliënten.”

Mevrouw C. (Cindy) Jiang
notarieel medewerkster

 

Esther van WoudenbergMevrouw E.M. (Esther) van Woudenberg
boekhouder/administrateur

 

 

Marjolein van Kampen

Mevrouw M. (Marjolein) van Kampen
notarieel secretaresse

Mevrouw E. (Ellen) van Swieten
notarieel secretaresse