Notaris Kool: T: 030-6916234 E: info@notariskool.nl

Single Blog Title

This is a single blog caption
levenstestament
17
jun

Nieuw: het levenstestament

Misschien heeft u wel eens nagedacht over wat er gebeurt als u een zwaar ongeluk krijgt, ernstig ziek wordt of gaat dementeren? Wie kan dan uw wensen op medisch gebied kenbaar maken aan de behandelend arts? Wie regelt voor u het beste verzorgingshuis of de beste particuliere zorg? Hoe en wie beheert uw vermogen dan goed?

Om dit goed te regelen, is er nu het levenstestament. Een testament dat werkt tijdens uw leven. Terwijl een gewoon testament pas werkt na overlijden. Notaris Kool kan dit levenstestament voor u opmaken. In dit levenstestament wijst u één of meerdere personen aan die u onvoorwaardelijk vertrouwt. U geeft hen per onderdeel een volmacht om zaken voor u te regelen.

Bovendien stelt u uitgebreide instructies op, zodat diegene die aan de slag moeten met uw levenstestament al uw wensen op de juiste manier uitvoert.

Tot slot voegt u voor hen nuttige informatie toe. Hierbij kunt u denken aan een overzicht van uw bankrekeningen, (digitale) codes of wachtwoorden.

Het maken van een levenstestament is maatwerk en vergt een gedegen voorbereiding. Ieder mens heeft immers weer andere persoonlijke voorkeuren en wensen. Overweegt u om een levenstestament op te laten maken? Vraag dan –ter voorbereiding- de speciale brochure aan bij notaris Kool en maak een afspraak.

 

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...